Visszajelzések

Mennyire tartod alkalmasnak a spirálstabilizációt a kitűzött célod elérésére?

“Nagyon alkalmasnak tartom, és nem csak azért, mert teljes mértékben meggyőzött (az órák után ugyanis többórányi lendület volt a testemben, teljesen fájdalommentesen – amit a sérv súlyos tüneteinek kialakulása óta egyszer éreztem csak, egy másik típusú kezelés után, 1-2 napig), hanem azért is, mert hiszek abban, hogy a megfelelő izomzat kiépítése és rugalmassá tétele leveszi a terhelést a gerincről, ezáltal segíti, gyorsítja a gyógyulást is. A teljes felépülésem után is fogom végezni a gyakorlatokat, megelőzve az újabb sérv kialakulását, és ellensúlyozva a sok ülőmunkát, illetve a rossz tartásomat. És azért is, mert meglepő és izgalmas volt az az érzés, hogy teljesen váratlan területeken volt izomlázam a gyakorlás után 🙂 “

Van-e olyan pozitív vagy negatív tapasztalatod, amelyet néhány nap gyakorlás után meg tudsz osztani?

“Eddig két alkalommal gyakoroltam az órákat követően, reggel, munkakezdés előtt. Az a tapasztalatom, hogy sokkal hosszabban tudok már az irodában fájdalommentesen (vagy csak nagyon enyhe fájdalmakkal) ülni, illetve nem fáj már annyira az sem, ha sétálok normál tempóban, vagy lépcsőn közlekedek. Ezek mellett amit még megtapasztaltam magamon már néhány nap alatt, hogy a tartásom is sokat javult: végre kihúzom magam, kinyújtom a gerincemet, és már ettől is a séta is fájdalommentessé tud válni.”

Diana

“Általában nagyon pozitívnak érzem a spirálstabilizáció hatását, a gyakorlat sor végrehajtása után a derék körüli feszültségeim, fájdalmaim nagy mértékben enyhülnek. Mintha jobban aludnék (és ez rossz alvóként nekem nagyon fontos), a reggeli első mozdulatok könnyebbek, már-már szinte fel sem tűnik, hogy kikeltem az ágyból.”

Gyula